Søg
kim-andersen-bifald

Kim Andersens blanding af trylleri, comedy og tankelæsning er unik. Uanset typen af dit arrangement, kan Kim levere underholdning i særklasse, som dine gæster vil snakke om langt ud i fremtiden.

MESSETRYL

“Ønsker I at tiltrække købedygtige kunder til jeres messestand? Så er Kim Andersen det helt rigtige valg.
Med mere end tyve års erfaring i at tryllebinde folk med underholdende og visuel magi, kan Kim tiltrække de helt rigtige forbipasserende. Kim forstår vigtigheden i at få sorteret i publikum, så det kun er seriøse potentielle kunder, der sendes videre til jeres medarbejdere. Med teknisk fingerfærdighed og en skarp situations-komik, møder Kim gæsterne på gulvet. Indenfor 1 minut er personen blevet både underholdt, forbløffet og Kim har etableret om vedkommende er en potentiel kunde for jeres virksomhed. På den måde sparer jeres ansatte værdifuld tid, der i stedet kan bruges på seriøse leads, som Kim sender videre til jer. Og samtidig bliver der grint og skabt en god stemning omkring jeres stand, hvilket tiltrækker flere potentielle kunder.
Kim tilpasser underholdningen, så den reflekterer jeres firma og vision for messen”.

Varighed: 4 timer

PSYKOLOGISK MANIPULATION

“Hvor godt kender du egentligt dig selv? Kan du holde på en hemmelighed og har du et uopdaget potentiale der bare venter på at blive sat fri?
Kim Andersen, kendt fra tv, er ekspert i psykologisk manipulation og kropssprogs-analyse. Eller også er vi mennesker bare enormt dårlige til at skjule vores tanker..? Uanset hvad, så vil Kim kigge ind i dine øjne, få dig til at grine og fortælle dig lige præcis hvad du tænker på. Kim har mere en 20 års erfaring med at optræde i både ind- og udland og denne baggrund gør, at han kan tilpasse showet til en hvilken som helst lejlighed. Om det er den helt store firmafest, eller den runde fødselsdag i baghaven, så vil Kim påvirke din underbevidsthed og give dig oplevelser du troede kun var mulige på tv.
Showet er varmt og underholdende og alle bliver inkluderet. Læn dig tilbage og få en oplevelse ud over det sædvanlige”.

Varighed: ca. 35 min.

COMEDY TRYL

Kim Andersen, kendt fra tv, har mange års erfaring i at levere professionel underholdning til firma arrangementer og private fester i ind- og udland.
Kims vigtigste opgave er, at få jeres gæster til at grine og slappe af. Det gør han ved hjælp af en perfekt kombination af; magi, comedy og tankelæsning.
Showet har godt med kant, så der bliver noget at snakke om længe efter og Kim inviterer en håndfuld gæster fra selskabet med på scenen, så de bliver en aktiv del af showet.

Varighed: ca. 35 min.

CLOSE-UP TRYL

Her er det den personlige oplevelse der er i fokus. Kim bevæger sig rundt under velkomstdrinken, til aftenkaffen eller efter hovedretten og underholder jeres gæster på nært hold. De vil opleve magiske ting, som de troede kun var mulige på tv.
Kim high-fiver sig igennem selskabet, alt imens han laver vilde korttricks og tryller med normale daglidagsting. Gæsterne kommer til at blive en aktiv del af magien og Kims mange års erfaring fra de danske stand-up scener, sikrer at det bliver sjovt.
Dette er det tætteste man kommer på personlig underholdning, da hver gruppe af gæster som Kim optræder for i løbet af arrangementet, vil få sig en unik oplevelse.
P.t. er Kim Andersen aktuel i programmet “Noget i Ærmet”.

Varighed: 1 time.
(Varighed kan tilpasses efter ønske. Pris varierer alt efter varighed.)

ONLINE UNDERHOLDNING

“Verden har ændret sig på det seneste. Vi kan lige så godt indse det. Ønsket om at holde fest for jeres medarbejdere, bliver måske sat på hold, men det betyder ikke at underholdningen også skal vente. Kim Andersen har masser af erfaring i at underholde gennem en skærm. Udover at være vært på tv-programmet noget i Ærmet, har han specialiseret sig i at levere online trylleshows til firmaer og skoler. Om det er tyve eller tusinde deltagere har ikke den store betydning, når Kim folder sig ud på jeres devices. Der er to shows at vælge imellem: 20 minutter eller 30 minutters varighed. Uanset hvilket show i vælger, leverer Kim et top-tunet og underholdende show lige hjem i jeres stuer eller konference-rum. Der er masser af WTF!? momenter og fokus på at I skal grine og slappe af. Om det så er til online-firma retreat, som ice-breaker til morgenmødet, eller til skole-afslutningen.
Dette er ikke et “indspillet afsnit”, men en intim og sjov live-optræden, hvor jeres gæster bliver en aktiv del af forestillingen”.

Varighed: 20 eller 30 min.

Referencer

Det var en fantastisk aften! Kim Andersen er SÅ dygtig og pigerne var HELT vilde med ham! 
Tak – endnu engang. Bestemt ikke sidste gang, at jeg sender bud efter ham”. – Louise Pedersen

Det var en super optræden, hvor Kim meget professionelt fik stemningen op på kogepunktet!* – Coop Danmark
Tusind tak for en fed oplevelse! Vi vil uden tvivl hyre Kim Andersen igen”. – Johnson Controls Denmark Aps

Det var en stor succes.” – Kirsten Søndergaard, BaltShip A/S.

Vi vil gerne lige sige mange tak for et godt arrangement lørdag d. 4. okt. i Middelfart. Det var en super optræden hvor du meget professionelt fik stemningen op på kogepunktet. Snakken er efterfølgende gået om hvordan du udførte de forskellige tricks. Tilbagemeldingerne fra deltagerne har udelukkende været positive – folk var meget begejstrede. Ps: Hvordan fik du listet Jeanettes kort ned i din mobiltelefon ???????” – Jeanette og Steen, Coop Danmark.

Nærværende spænding! Som barchef har jeg ofte kaldt på Kim, når jeg har haft brug for at tage røven på mine gæster og give dem lidt at tænke på. Kim har en evne til at tryllebinde sine ofre om det så gøres intimt, når jeg har inviteret ham til at afbryde deres middage direkte ved bordene eller om det sker fra en scene for et helt publikum af gangen. Jeg er vild med det. Jeg tør ikke andet. Jeg tror godt han kan trylle min røv væk. Mine bedste anbefalinger….!” – Carsten Skytt, Café Gemmestedet.

Fredag aften var 30 ansatte fra Johnson Controls Denmark i byen til vores årlige sociale ’på tværs af afdelingerne’ arrangement. Vi, i festudvalget, havde bestilt Kim Andersen til at underholde os, hvilket han gjorde på flotteste vis. Først underholdte han hele forsamlingen med gags, trylleri og ikke mindst humor. Efter en lille pause underholdte han med close-up magi. Hvor han går meget tæt på folk og tryller. Genialt. Begge dele var en sand fornøjelse og vi er stadig nogen der undrer os over hvordan han gør. Vi var glade for din måde at være på og vi vil uden tvivl hyre dig igen. Tusind tak for en fed oplevelse.” – Anders Dahl, Johnson Controls Denmark ApS.

Lørdag den 27. september havde vi familiedag på Egeby Efterskole. Dagen indtil kl. 16 var forløbet helt perfekt. Dagen skulle sluttes af sammen i vores samlingssal, hvor Kim Andersen skulle underholde os i en lille time. Kim og Pøllemis kom på scenen, indtog den og hele salen med ca. 250 mennesker. Fra første færd blev publikum inddraget i numrene. Showet vekslede mellem trylleri, vittigheder, vittigt trylleri, tankeoverførsel og ren uforfalsket magi. Kim holdt os i et åndeløst jerngreb i næsten en time. Da det hele var overstået blev salen langsomt tømt for hovedrystende mennesker, som alle tænkte det samme: hvordan f… gør han det? Tak for en rigtig god oplevelse. Vi ses en anden gang!” – Søren Suurballe, forstander Egeby Efterskole.

 

kim-andersen-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel